Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

En resa genom livet med barn som har NPF, att växa med utmaningarna - 13 mars

Välkommen på en inspirerande föreläsning som tar dig med på en personlig resa genom utmaningar och framgångar som mamma till barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, NPF. En föreläsning om att hitta styrka i svårigheter och lära sig att älska ”livet med extra allt”.

Sara Melin, ”Lilla Speedos mamma”, tar oss med på en emotionell resa genom hennes liv som mamma till barn med NPF. Sara är känd från tv och en flitigt anlitad föreläsare. Hon berättar om kärleken, sorgen, skrattet, och lärdomarna som följde med att uppfostra barn med olika diagnoser som adhd, add, autism, dyslexi och ångest. Saras berättelse börjar med en dröm om en traditionell familj. När Saras första barn föddes, lindad i navelsträngen och kämpande för varje andetag, började hon förstå att hennes väg som mamma skulle vara annorlunda än den hon hade föreställt sig. Hennes son diagnostiserades senare med adhd och autismspektra. Det blev början på en lång resa av självupptäckt och lärande.

Om föreläsaren

spring_2024_500x500_föreläsare_LillaSpeedosmamma_SaraMelin.jpg

Sara Melin skildrar känslan av att skylla på sig själv för sonens diagnoser, och undran om det var något hon kunde gjort annorlunda. Detta, tillsammans med känslan av missförstånd och ensamhet som kommer med att uppfostra barn som samhället ofta missförstår, gör hennes berättelse både gripande och relaterbar för många föräldrar.

Datum: 13 mars

Tid: 19.00-20.30

Plats: Föreläsningen ges i första hand på plats i Nacka kyrka, då kan du också ställa frågor till föreläsaren. Det finns också möjlighet att se en live-sändning av föreläsningen, med då kan vi inte garantera att ljudkvaliteten fungerar optimalt. Du kan inte heller ställa frågor till föreläsaren.

Intresseanmälan för att se föreläsningen på plats i Nacka kyrka

Här finns anmälan för att se föreläsningen på plats i Nacka kyrka.

Se live-sändning av föreläsningen

Här kommer du att kunna se live-sändningen.

Sidan uppdaterades: