Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nytt program - Teknikprogrammet

Vi är mycket glada över att kunna säga att YBC startar Teknikprogrammet med inriktning informations- och medieteknik till HT 2017.

YBC är en mycket populär gymmasieskola och vi har ökat våra förstahandsansökningar väldigt mycket de senaste två åren. Teknikprogrammets inriktning informations- och medieteknik ligger inom det som vi är riktigt bra på, kreativitet och entreprenörskap. Vi kommer att skapa ett unikt Teknikprogram på YBC! Vi har kanske Sveriges finaste laborationssal och vi har en stor kompetens på skolan inom just informations- och medieteknik. Vi kommer självklart att presentera programmet på vårt Öppet hus den 9 november kl. 18-20. Har du redan nu frågor om programmet går det alldeles utmärkt att kontakta ansvarig teamledare Johan Castenfors på johan.castenfors@ybc-nacka.se.

YBC har snart en ny hemsida. Om några veckor, senast den 1 november, kommer vår nya hemsida att vara lanserad. På grund av detta är denna sida kanske lite "inaktiv". Men följ oss på Facebook så hänger du med i vad som händer vardagsvis på skolan.

Oskar Sjögren, rektor YBC

Sidan uppdaterades: