Hoppa till innehåll

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Nacka knyter kontakt med framtidens ingenjörer

Den 9 februari slår KTH upp sina portar för samhällsbyggnadssektionens arbetsmarknadsdag - LAVA. Mässans syfte är att skapa kontakt mellan studerande på KTH och framtida arbetsgivare. I år har mässan 108 utställare och Nacka kommun är en av dem.

– Vi har väldigt goda erfarenheter av att vara med på LAVA-dagen, säger Linda Hoem, HR-strateg på Nacka kommun. Vi behöver anställa många trafikplanerare, planarkitekter, lantmätare framöver och Lava är ett ypperligt tillfälle att berätta om vilka spännande och roliga arbeten som finns på kommunen.

Förra året lockade Lava rekordmånga besökare, de flesta studenter från Samhällsbyggnadssektionen som består av civilingenjörsprogrammet Samhällsbyggnad och de två kandidatprogrammen Fastighet och finans samt Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling.

Mässan är öppen kl. 10-16. Varmt välkomna att besöka Nacka kommuns monter i kårhuset Nymble!

Sidan uppdaterades:

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.