Hoppa till innehåll

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Nacka företagarträff 2019

Välkommen till en heldag med företagandet och entreprenörskapet i fokus! Företagarträffen, som i år firar 25 år, brukar locka över 2 000 besökare och 200 utställare och räknas som Sveriges ledande mötesplats för företagare.

Företagarträffen äger rum den 20 februari. Dagen börjar med en exklusiv förmiddag för utställare, med nätverkande och seminarier. Vid lunch öppnar vi för besökare och då ligger fokus på att de ska hitta leverantörer bland utställarna. På eftermiddagen/kvällen är det prisutdelning, bland annat koras Årets företagare i Nacka, och underhållning.

Läs mer på www.foretagartraffen.se

Sidan uppdaterades:

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.