Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Bli mer effektiv i din rekryteringsprocess

Med hjälp av arbetsförmedlingens Rekryteringsguide blir det lättare för dig som arbetsgivare att hitta rätt rekryteringsmetod. Verktyget integreras nu på nacka.se i syfte att sprida tjänsten till Nackas företagare.

I Rekryteringsguiden är det möjligt att göra geografiska sökningar baserat på yrke och få förslag på vilken rekryteringsmetod som passar dig bäst.

Förslagen grundar sig på statistik och prognoser som är dagsaktuella för arbetsmarknaden. På så sätt kan du bli mer effektiv i din rekryteringsprocess. Statistiken och prognoserna baseras på information från arbetsförmedlingen, Statistiska centralbyrån och Tillväxtverket.

Du hittar rekryteringsguiden på www.nacka.se/foretag. Skriv in vilket yrke du vill rekrytera, Nacka är förvalt som plats. Du får sedan förslag på vilken rekryteringsmetod som är bäst för det önskade yrket.

Sidan uppdaterades: