Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

På grund av driftstörningar går det just nu inte att ringa Nacka kommun. Du kan nå kommunens medarbetare via deras direktnummer eller chatta med oss. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär det orsakar, och hoppas att felet kan åtgärdas snarast möjligt. Jour och alternativa telefonnummer finner du under kontakt och öppettider.

Hitta din arbetsmarknadsutbildning själv på webben

Nu kan du själv söka efter arbetsmarknadsutbildningar på Arbetsförmedlingens webbplats. Boka gärna ett digitalt studiebesök för att lättare avgöra om utbildningen passar dig.

På Arbetsförmedlingens webbplats kan du som är inskriven som arbetssökande nu själv leta efter en passande utbildning, och även boka in ett studiebesök. De flesta studiebesöken genomförs digitalt, som videosamtal. Ansökan görs tillsammans med din arbetsförmedlare.

Kort utbildning med god chans till jobb

En arbetsmarknadsutbildning är en kort, yrkesinriktad utbildning till yrken där det är brist på utbildad personal. Utbildningen är på heltid och pågår oftast från några veckor upp till 6 månader. Arbetsmarknadsutbildningar vänder sig till dig som är arbetssökande och har fyllt 25 år, är yngre men har en funktionsnedsättning som påverkar din arbetsförmåga, eller är minst 18 år och har svårt att få jobb av särskilda skäl.

Läs mer och hitta din arbetsmarknadsutbildning här

Sidan uppdaterades: