Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

Vem ska få Nackas miljöpris?

Känner du någon som är klimatsmart när det gäller mat? Det kan handla om att minska matsvinnet, producera klimatsmart mat, att äta eller servera mindre rött kött eller att välja närproducerade varor.

Då är du välkommen med en nominering till Nackas miljöpris med tema KLIMAT OCH MAT. Den som vinner Nackas nya miljöpris får 10 000 kronor. 1 november är sista dag att nominera.

Fram till den 1 november tar vi emot nomineringar till miljöpriset. Du kan nominera både Nackabor, föreningar, kommunala verksamheter och företag verksamma i Nacka kommun. Det är även tillåtet att nominera sig själv. Du kan även mejla nomineringen.

Du kan också skriva på ett vanligt papper och skicka in till Miljöenheten, 131 81 Nacka. Märk kuvertet med "Miljöpriset". Berätta vem du vill nominera och varför du vill nominera just den personen (eller föreningen/verksamheten/företaget).

Miljömålskommittén utser vinnaren utifrån de nomineringar som kommer in. Vinnaren kommer att publiceras på webben och i Nacka Värmdö Posten. Priset delas ut i Nacka stadshus den 11 december.

Välkommen med din nominering senast den 1 november!

Läs mer om Nackas lokala miljömål

Sidan uppdaterades: