Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Bostadsinnovationer att vänta

Under våren har vi arbetat med att utveckla både idéer och konkreta förslag om nya bostäder i Nacka kommun, för att tillgodose ett ökande behov av bostäder. Som ett led i detta arbete eftersökte vi under maj månad förslag på bostadsinnovationer på 14 platser runtom i Nacka. Vi tackar varmt för förslag från inte mindre än 24 avsändare som är privata företag med intressen inom bostadsutveckling.

Nu tar vi nästa steg, där vi utvärderar hur varje markområde bäst kommer Nackabor till nytta och på vilket sätt. Alla som lämnat in förslag kommer att få återkoppling under vecka 26.

Så småningom kommer beslut om markens användning fattas och konkreta samarbeten med fastighetsaktörer att sättas igång. När detta sker är i nuläget inte fastställt. Varje markområde kommer att behandlas efter dess specifika förutsättningar och det kommer innebära olika tidpunkter för sådana beslut.

Återigen, tack till samtliga företag som bidragit med kreativa förslag på bostadsinnovationer i Nacka!

Sidan uppdaterades: