Hoppa till innehåll

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Kvalitetsanalysen 2016 visar fortsatt hög kvalitet inom förskola och skola

I början av varje år presenterar utbildningsenheten en kvalitetsanalys som sammanfattar kvalitetsläget på förskolor och skolor. En mycket kort summering av kvalitetsanalysen för 2016 är att Nackas förskolor och skolor även i år håller en mycket hög kvalitet. Elevresultaten är goda, föräldrar och elever är i hög grad nöjda och observationer av verksamheten visar överlag på god värdegrund och gott förhållningssätt.

Kvalitetsanalys 2016 är en samlad analys av kvalitet och måluppfyllelse i förskola och skola i Nacka kommun. Analysen utgår från utbildningsnämndens mål och nyckeltal och baseras på nämnden kvalitetssystem, som bland annat omfattar enkäter till elever och föräldrar, elevers prov- och betygsresultat, observationer av verksamheten, annan statistik och särskilda undersökningar. Utbildningsenheten har under hösten 2016 också genomfört en särskild kvalitetsuppföljning med cheferna för verksamheten som ytterligare underlag i kvalitetsanalysen.

Kvalitetsanalysen innehåller överväganden över vad utbildningsnämnden bör göra för att öka måluppfyllelsen ytterligare på de områden som identifieras som utvecklingsområden.
Läs hela Kvalitetsanalysen 2016

Sidan uppdaterades:

Mitt Nacka

Skriv in din gatuadress ovan så får du:

  • Upptäcka spännande evenemang i ditt närområde.