Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Ny beräkning till Myrsjöskolans förskoleklass

Ett fel har upptäckts i det mätverktyg som användes för urval vid de skolor som hade fler sökande än platser. Beräkningen gällande Myrsjöskolans förskoleklass kommer därför att göras om under nästa vecka.

Vid urvalet till de skolor som hade fler sökande än platser under skolvalet användes ett mätverktyg: IST Geografisk analys för skolval. Idag, torsdagen den 15 mars, upptäcktes - bland annat tack vare synpunkter och frågor från föräldrar i Nacka - ett tekniskt fel i analysverktyget.

Felet, som endast berör förskoleklass i området Saltsjö-Boo, innebär att placeringen efter skolvalet behöver göras om för de elever som sökt Myrsjöskolan. Tyvärr kan det inträffade innebära att skolplaceringen kan komma att ändras för några elever men för de allra flesta kommer den nya beräkningen inte att innebära någon förändring.

Arbetet med den nya beräkningen påbörjas måndag den 19 mars 2018 och alla vårdnadshavare som berörs kommer att få besked via Nacka24 om sin skolplacering under nästa vecka. Vid frågor om detta kontakta vårt Kontaktcenter 08-718 80 00.

Vi beklagar verkligen det inträffade.

Sidan uppdaterades: