Hoppa till innehåll

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Ny förskola i Nacka Strand

Nacka har i dagarna fått en ny förskola - Skeppets förskola i Nacka Strand.

Den här veckan har Nacka fått en ny förskola – Skeppet. Skeppet har just startat sin verksamhet i nyrenoverade lokaler på Fabrikörvägen 8 i Nacka Strand. I Nacka Strand pågår förvandling av tidigare företagslokaler till bostäder och på sikt kommer antalet boende i Nacka Strand att öka.

Förskolan Skeppet började skola in barn på de två första avdelningarna, Ankaret och Kompassen, i måndags den 14 januari. Just nu har förskolan en avdelning för små barn och en avdelning för de lite äldre. Förskolan planerar att öppna ytterligare en eller två avdelningar i augusti. Totalt har förskolan möjlighet att ta emot 80 barn.

På Skeppet är kultur, matematik och utomhuspedagogik prioriterade områden. Huvudman för förskolan är Hoppetossa som driver flera förskolor runt om i Stockholmsområdet, bland annat Kubens förskola i Jarlaberg.

Läs mer om Skeppet på förskolans egen webbsida

Sidan uppdaterades:

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.