Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Två förskolor och ett Simfritids startar hösten 2019

Nacka växer och vi behöver efter hand fler platser på förskola, skola och fritidshem. Efter sommaren får vi ett tillskott på tre nya anordnare i Nacka – två förskolor nära Nacka Forum och en anordnare av pedagogisk omsorg för skolbarn i Boo.

Köerna till dessa tre anordnare öppnas onsdagen den 3 juli. När kön öppnas visas anordnarna på Jämföraren och i Nacka24. Observera att alla som anmäler sig under dygnet får dagens datum som ködatum. De barn som anmälts samma dygn ordnas sedan efter sitt personnummer.

Nedan hittar du kortfattad information om anordnarna. Kontakta anordnarna direkt om du har frågor kring deras verksamhet.

Amadeus förskola Nacka

Amadeus förskola Nacka kommer att ha sin verksamhet på Serenadvägen 3A, nära Nacka Forum. Huvudmannen Amadeus Förskola Nacka AB driver sedan tidigare Amadeus förskola Boo.

Förskolans egen presentation:

Amadeus Förskola Nacka är en fristående, Reggio Emilia-inspirerad förskola som grundar sig på ett humanistiskt synsätt med respekt och tillit till barnens egna möjligheter och lust att lära. Vi ger barnen trygghet genom god omsorg och erbjuder olika aktiviteter för att utmana, stimulera och väcka barnens intresse och fantasi för att skapa utveckling och lärande processer både individuellt och i grupp. Förskolan har närhet till natursköna omgivningar och många olika lekplatser på gångavstånd. De äldre barnen erbjuds även varje vecka heldagsutflykter i natur och samhälle med vår egen buss. Vi välkomnar alla barn i åldersgruppen 1–6 år.

Läs mer på förskolans egen webbsida
Kontakta förskolan via e-post

Upp & Hoppa Akademien

Förskolan Upp & Hoppa Akademien kommer att ha sin verksamhet på Serenadvägen 28, nära Nacka Forum. Huvudman/ägare är AB Upp & Hoppa Akademien FSK Serenadvägen.

Förskolans egen presentation:

Barn behöver röra på sig åtminstone 60 minuter om dagen. Upp & Hoppa Akademien är ett förskolekoncept med idrotts- och rörelseinriktning som vill adressera utmaningar som är viktiga för vår framtid. Alla barn i verksamheten erbjuds schemalagda aktivitetspass som är baserade på ålder och förmåga. Upp & Hoppa Akademien vill bejaka perspektiv både utifrån individ men även i bredare kontext såsom samhälle och gemensamma resurser. Vi finns för att skapa en god grund för barns relation till sig själva, sin omgivning och sin miljö. Genom hållbara strategier lägger vi tillsammans grunden för framtiden. "Vi är aktiva, hälsosamma och hållbara"

Läs mer på förskolans egen webbsida
Kontakta förskolan via e-post

Pedagogisk omsorg ”Simfritids”

Linnea Ahlman kommer från hösten 2019 gå in som ny anordnare i Simfritids som sedan tidigare drivs av Marianne Folcke. Linnea Ahlman finns på Värmdövägen 629 i Boo.

Anordnarens egen presentation:

Simfritids är en privat fritidsverksamhet för barn i Nacka med skolgång i Björknässkolan. Vi bedriver omsorg för barn i årskurs 1-3. På Simfritids vill vi att barnen ska få en lustfylld dag med fysisk aktivitet, genom att regelbundet åka och simma, vara ute i skog och natur, leka i Nackas fantastiska lekparker och bada i våra fina badsjöar. Simfritids drivs av både Marianne Folcke och Linnea Ahlman.

Kontakta anordnaren via e-post

Sidan uppdaterades: