Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Nacka kommun vill framföra ett stort, varmt och jublande grattis till alla elever som tar studenten våren 2020! En vår som inte liknat något annat vi hittills upplevt och slutet på er gymnasietid har på många sätt påverkats av den senaste tidens verklighet. Vi önskar er alla lycka till och återigen: Grattis till studenten!

Nacka kommun hyllar alla Nackas studenter genom att ha flaggan i topp utanför Nacka stadshus hela denna och nästa vecka. Vi skickar även med en liten filmhälsning från några av lärarna som fått se er utvecklas under dessa år:

Grattis till studenten 2020!

Här kan du läsa mer om hur de olika skolorna ordnar sitt studentfirande denna annorlunda vår

Sidan uppdaterades: