Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Den digitala gymnasiemässan öppnar 25 november

Gymnasiemässan i Stockholm, Sveriges största gymnasiemässa, är även i år digital. Det betyder att årets 26 000 niondeklassare får möjligheten att träffa sin framtida gymnasieskola i en virtuell mässmiljö och möta 170 skolor på gymnasiemassan.nu den 25-27 november.

Digital mässa 25-27 november 2021

Inför årets genomförande har Stockholmsmässan tillsammans med gymnasium.se vidareutvecklat plattformen med förbättrade funktioner av utställarnas digitala montrar, sökfunktion för utbildningar och chattfunktioner. Nytt för i år är också skolkartan där eleverna kan söka gymnasieskola på en karta liknande Google maps och se vilka skolor som finns i elevens närhet och snabbt få en kort information om respektive skola.

Under de tre mässdagarna kommer eleverna att digitalt få information och kunna ställa frågor till representanter från olika skolor om deras olika utbildningar och program, besöka olika gymnasieskolors digitala montrar, ta del av föreläsningar online och ställa frågor samt boka enskilt videosamtal med en skola.

Gymnasiemässan Digital är ett samarrangemang mellan Stockholmsmässan och Gymnasieantagningen Storsthlm och i partnerskap med gymnasium.se och pågår den 25-27 november.
För öppettider och mer information gå in på www.gymnasiemassan.nu

Gymnasieskolor i Nacka

I Nacka finns just nu 12 gymnasieskolor och tre gymnasiesärskolor. Ytterligare två gymnasieskolor planerar att starta från och med höstterminen 2022: Idrottsgymnasiet Nacka och JENSEN gymnasium Nacka strand.
Här hittar du alla gymnasieskolor i Nacka

Sidan uppdaterades: