Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Februari

Ansök till Teach for Sweden senast den 16 mars

Några få platser kvar – ansök till Teach for Sweden senast den 16 mars!

Just nu finns det några få platser kvar i ledarskapsprogrammet. Därför förlänger Teach for Sweden ansökningsperioden till senast 16 mars. Ansökan kan stängas tidigare om alla platser blir fyllda, så se till att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Programmet innebär att du som har en akademisk examen inom matematik, teknik eller naturvetenskap parallellt med arbete i skolan läser in en lärarexamen via Luleå tekniska universitet. Du får en betald studiedag per vecka samt en personlig ledarutvecklare från Teach for Sweden. Du får lön hela perioden och efter programmet kan du ansöka om lärarlegitimation.

Här kan du läsa mer om programmet och ansökan

Sidan uppdaterades: