Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu kan det vara svårt att nå oss per epost, kontakta gärna kommunen via 087188000 eller vår chatt

Händelser

Vercity har samlat människor för diskussion under flera års tid. Här är några exempel på de aktiviteter som vi har genomfört.

Inbjudan till seminarium

Innovation handlar ofta om att börja göra och testa. Den här morgonen lyssnar vi till Sarah Horrocks, London Connected Learning Center och Jonas Jegers, Irisgruppen två personer som inte räds att börja testa och som driver projekt för att genom digitalt lärande inkludera fler i samhället.

Edtech-satsning i Nacka får finansiering av Vinnova

Nacka kommun får, tillsammans med Swedish edtech industry och Vercitys partners 500 000 kronor från Vinnova för att påbörja arbetet med att öppna en så kallad testbädd för testning av nya edtech-lösningar i verkligheten.

Digital mötesplats för unga kreatörer utvecklas på Vercity

Internet har skapat en värld av möjligheter att utvecklas inom olika kreativa områden, speciellt för ungdomar. Grundarna till FleetOfCreators vill ta detta till nästa nivå och bygger just nu en digital plattform som kommer att hjälpa unga kreatörer att mötas, bilda grupper och skapa projekt tillsammans.

Hur ser framtidens högre utbildning ut?

När Vercity bjöd in till samtal i Almedalen inledde Leo Carlsson som går andra året på gymnasiet med utmaningen, om hur universitetet kan bli en lika lärorik plats som fotbollsplanen.

Entreprenörshubben flyttar

Från och med den 6 augusti kommer Entreprenörshubben finnas på Vercity i Nacka Forum, Forumvägen 14 plan 5.

Visar 5 av 9 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: