Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Digital mötesplats för unga kreatörer utvecklas på Vercity

Internet har skapat en värld av möjligheter att utvecklas inom olika kreativa områden, speciellt för ungdomar. Grundarna till FleetOfCreators vill ta detta till nästa nivå och bygger just nu en digital plattform som kommer att hjälpa unga kreatörer att mötas, bilda grupper och skapa projekt tillsammans.

Hur kom ni på idén till FleetofCreators och vilka värden hoppas ni kunna skapa för unga kreatörer?

Med hjälp av internet är dagens samhälle fyllt av kreativa ungdomar som bara blir bättre och bättre vid yngre åldrar. Vi såg däremot att det fanns ett problem. Unga kreatörer lär sig allt via internet, men de lär sig inte sätta sina kunskaper till praktiken. Vi insåg att kreativt samarbeta, det är nyckeln. Vi skapade därför plattformen fleetofcreators där unga kreatörer har möjlighet att hitta andra med liknande eller kompletterande kunskaper att starta projekt med. Detta kommer öppna upp för personer intresserade av skapandet av film, musik, fotografi, design och programmering att utvecklas och jobba tillsammans för att kunna väcka kreatörernas kreativa idéer till liv.
Fleet of creators använder Vercity för att utveckla plattformen och mötas och bidrar också med kloka idéer om Vercitys utveckling. Fleet of Creators vann #Gather festivalens motivation lab där möjligheten att delta i Vercity samarbetet var ett av priserna.

Sidan uppdaterades: