Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Planerat systemunderhåll av vissa e-tjänster tisdag den 21 september – dessa e-tjänster är otillgängliga med start på morgonen, cirka kl.08.30. Underhållet förväntas vara klart kl.14.

Viktiga dokument

Här har vi samlat dokument som kan du behöva när du söker sommarjobb i Nacka kommun.

Jämkningsblankett

Din arbetsgivare ska enligt lag dra skatt från din lön. Om du vet att du inte kommer att tjäna över 20 135 kronor totalt under hela 2021 kan du skriva under en jämkningsblankett som du lämnar till din arbetsgivare.

Här finns blanketten. (PDF-dokument, 99 kB)

Utdrag ur belastningsregistret

Alla som skall arbeta inom Nacka kommun i en verksamhet där barn eller äldre vistas ska visa upp utdrag från belastningsregistret. Många av våra sommarjobb finns inom dessa verksamheter och vi rekommenderar alla som söker feriearbete att beställa ett registerutdrag i förväg eftersom det kan ta flera veckor att få utdraget.

Observera att även om du ska jobba inom till exempel kategorin "vaktmästeri" så kan du behöva visa upp ett registerutdrag. Detta gäller till exempel om du skall arbeta i vaktmästeriet på en skola.

Observera att utdrag från belastningsregistret ska lämnas oöppnat. Om du vill öka dina chanser till att få en reservplats, beställ registerutdrag i god tid.

Här finns blanketten.

Om du inte har ett bankkonto på Nordea

För att du ska få din lön utbetald så behöver du skriva ut en blankett och fylla i den med dina bankuppgifter. Kom ihåg att tydligt skriva på blanketten att det är Nacka kommun som arbetsgivare samt att arbetsgivarnummer är: 010182. Det gäller alla som inte har ett bankkonto på Nordea. Om du har ett bankkonto på Nordea behöver du inte fylla i blanketten då din lön per automatik då betalas ut på ditt Nordeakonto.

Här finns blanketten.

Sidan uppdaterades: