Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Personlig assistent natt sökes för vikariat i Nacka kommun

Nacka kommun, Välfärd samhällsservice, Personlig assistans

Personlig assistent natt sökes för vikariat i Nacka kommun

Vill du ha ett meningsfullt och givande jobb där du får ta mycket eget ansvar? Är du mån om att ge god service och vill ha ett arbete där du får möjlighet att göra skillnad i en individs vardag?

Vi söker en personlig assistent som vill arbeta natt och sovande jour hos en av våra kunder. Start är så snart som möjligt och du behöver kunna arbeta hela sommaren fram till 29 september.

Ditt uppdrag

Som personlig assistent stödjer och stärker du vår kunds möjlighet till att leva ett självständigt och oberoende liv utifrån kundens behov och förutsättningar. Detta inkluderar bland annat personlig hygien och omvårdnad samt även viss dokumentation. 

Du kommer att arbeta efter ett schema där arbetstiden är förlagd 19:00-08:00 varav 22:00-06:00 är sovande jour. 

Är det här du?

Vi tror att du som söker vill ha ett meningsfullt jobb och vill göra skillnad för våra kunder. Du har givetvis alltid kundens välbefinnande och behov i fokus både i ditt arbete och agerande. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, personlig assistent alternativt inom barn och fritid. Har du dessutom en avslutad utbildning eller studerar inom vård och omsorg, eller barn och fritid med inriktning mot pedagogiskt- eller social arbete är det också meriterande men inget krav.

Som person är du ansvarsfull, lyhörd, engagerad och mån om att ge god service. Eftersom du arbetar ensam är det viktigt att du är självständig och har en personlig mognad samt ett genuint intresse för att arbeta som personlig assistent. Arbetet förutsätter god fysisk förmåga, likaså goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har dokumentations- och datorvana samt B-körkort.  

Du måste vara minst 18 år. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Observera att detta är en nattjänst där sovande jour ingår!

Om oss

Omsorg & assistansverksamheten är en kommunal verksamhet som arbetar på uppdrag av Socialtjänsten och Försäkringskassan i Nacka. Verksamheten erbjuder stöd och service till vuxna, barn och ungdomar med funktionshinder inom LSS och SoL. Läs gärna mer om Omsorg & assistansverksamheten på nackas hemsida. 

Vi erbjuder

Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig ett flexibelt och stimulerande arbete där får vara med och göra skillnad. I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga. 

Vid intresse finns goda möjligheter till timanställning både innan och efter sommarvikariatet och för rätt person finns chans till förlängning. 

Utdrag ur belastningsregistret

I enlighet med Nacka Socialnämndens beslut krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister i samband med anställning. Använd blankett 442.5. Begär "digitalt registerutdrag" till din digitala brevlåda i samband med att du skickar in din ansökan för att underlätta i rekryteringsprocessen. 

Intresserad? 

Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Emilia Katalina, tf bitr. verksamhetschef på emilia.katalina@nacka.se eller rekryteringsspecialist Helena Söderström på helena.soderstrom@nacka.se.

Om anställningen:

  • Vikariat
  • Tim- eller månadslön
  • Natt och sovande jour ingår i tjänsten. Arbetstid kl. 19:00-08:00 varav 22:00-06:00 är jour
  • Tillträde omgående 

Vi ser fram emot att få din ansökan! 

Rekryteringsprocessen består av intervju, kundmöte och digital referenstagning.  
 
Urvalet kommer att ske löpande och denna tjänst kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdag är 2024-06-21

Nacka är en av Sveriges mest attraktiva och välrenommerade kommuner. Med fokus på mål, resultat, hållbart medarbetarengagemang och ständig utveckling strävar Nacka efter att bli bäst på att vara kommun. Nacka kommun är arbetsgivaren för dig som med stor frihet förnyar och gör skillnad.

Välfärd Samhällsservice ansvarar för kommunens produktion av välfärdstjänster och driver bland annat särskilda boenden för äldre och personer med särskilda behov, dagliga verksamheter, fritidsgårdar, musikskola och kulturhus. Totalt har vi drygt fyrtio enheter inom fyra affärsområden med 1400 medarbetare och tillsammans omsätter vi cirka 600 miljoner kronor. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa de bästa förutsättningarna för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

Anställningsform:
Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning:
Heltid/Deltid
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Löneform:
Tim- eller månadslön
Antal lediga befattningar:
1
Sysselsättningsgrad:
Flexibel arbetstidsmodell
Ort:
Nacka
Län:
Stockholms län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2024/275
Publicerat:
2024-05-21 00:00:00
Sista ansökningsdatum:
2024-06-21

Kontakt

Helena Söderström

rekryteringsspecialist

070-4318061

Emilia Katalina

tf bitr. verksamhetschef

08-7189923

Sidan uppdaterades: