Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Onsdag den 29 mars genomför vi ett planerat underhållsarbete av flera av kommunens e-tjänster, vilket betyder att många e-tjänster inte kommer vara tillgängliga. Uppdateringen förväntas vara klar under dagen.

Pågående drifstörning telefoni, påverkar möjlighet att ta emot samtal

Läs mer...

Yrkesguiden – ny digital tjänst för karriärvägledning

Nu lanseras den digitala tjänsten Yrkesguiden på nacka.se. Guiden hjälper till med smarta yrkesval och att hitta nya karriärvägar. Tjänsten levereras i samarbete med Arbetsförmedlingen.

Yrkesguiden är en digital tjänst som hjälper till med smarta yrkesval och att hitta vägar till en ny karriär. Tjänsten passar alla som är i behov av karriärvägledning – från arbetssökande som står inför ett yrkes- och studieval, ungdomar som är på väg in i arbetslivet, till ombytessökande som funderar på nästa steg i sin karriärutveckling. Yrkesguiden bidrar till medvetna karriärval, utifrån egna intressen och förutsättningar, såväl som utifrån arbetsmarknadens efterfrågan och erbjudanden.

Framtidsutsikter för 350 yrken på 100 språk

Yrkesguiden beskriver omkring 350 yrken och 20 yrkesområden med information om framtidsutsikter, löneläge och utbildningsvägar. Dessutom har tjänsten automatisk översättning och stöder cirka 100 olika språk.

Tjänsten levereras i samarbete med Arbetsförmedlingen.

Du hittar Yrkesguiden här.

Rekryteringsguide för företagare

Nacka erbjuder sedan tidigare en rekryteringsguide där företagare i Nacka kan leta efter den kompetens de söker. Du hittar rekryteringsguiden här.

Sidan uppdaterades: