Kungörelse av Skanska Industrial Solutions AB:s anmälan av krossning och lagring av bergmassor

Miljöenheten, Nacka kommun, handlägger en anmälan enligt miljöbalken om krossning och lagring av bergmassor på fastigheten Erstavik 25:1, invid Saltsjöbadsleden, diarienummer M 2018-1442.

Du kan ta del av handlingar i ärendet på www.nacka.se/stenkross samt i utställningshallen i Nacka stadshus, Granitvägen 15.

Eventuella synpunkter skickas till: miljoenheten@nacka.se eller till Miljöenheten, Nacka kommun, 131 81 Nacka. Uppge ärendets diarienummer; M 2018-1442.

Sista dag för eventuella synpunkter är 1 mars 2019.