Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Underrättelse om granskning

Gatukostnadsutredning för Mjölkudden-Galärvägen, Nacka kommun

En gatukostnadsutredning tas fram för Mjölkudden-Galärvägen i Sydöstra Boo. Nu finns det möjlighet att lämna synpunkter på förslaget.

Enligt detaljplaneförslag för Galärvägen, del av detaljplan Mjölkudden-Gustavsviks gård och del av detaljplan Boo Gårds skola ska vägarna i området förbättras och kommunen bli huvudman för allmän plats. Nackas riktlinjer innebär att de fastighetsägare som får nytta av förbättringarna av kommunala vägar är med och betalar dem. Den ersättning fastighetsägarna ska betala kallas gatukostnadsersättning.

Gatukostnadsutredningen har haft samråd under hösten 2018 och nu ställs gatukostnadsutredningen ut på granskning.

Skärmklipp fördelningsområde.JPG

Föreslaget fördelningsområde i gatukostnadsutredning Mjölkudden-Galärvägen.

Granskningstid

Granskningen pågår från och med den 20 oktober 2020 till och med den 17 november 2020.

Utställningslokaler

Under granskningstiden finns förslaget tillgängligt i Nacka Stadshus, Granitvägen 15. Utställningshallen är öppen under stadshusets öppettider. Handlingarna finns även tillgängliga på biblioteken i Orminge centrum och Nacka Forum, under bibliotekens öppettider. Handlingar och information om gatukostnadsutredningen finns på Nacka kommuns hemsida. Läs mer på http://www.nacka.se/gku-mjolkudden-galarvagen. Med anledning av rådande omständigheter kan vi hjälpa till att skriva ut handlingar och skicka till den som inte har möjlighet att ta sig till utställningshallen eller läsa på webben. Kontakta oss på registrator.exploatering@nacka.se eller på telefon 08-718 80 00.

Synpunkter på förslaget till gatukostnadsutredning

Eventuella synpunkter på förslaget till gatukostnadsutredning framförs skriftligt senast den 17 november 2020 till: registrator.exploatering@nacka.se, skriv KFKS 2016/1095 i ämnesraden. Om en handling skickas via e-post behöver den inte samtidigt skickas på annat sätt.

eller till:

Nacka kommun
Exploateringsenheten Nacka
KFKS 2016/1095
131 81 Nacka

Vänligen texta namn- och adressuppgifter!

OBS: synpunkter blir offentliga handlingar och personuppgifter hanteras i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hantering av dina personuppgifter här: nacka.se/personuppgifter-gatukostnader

Frågor om förslaget till gatukostnadsutredning ställs till Eva Olsson, telefon 08-718 77 78, eva.olsson@nacka.se eller Johan Björkman, telefon 073-509 14 11, johan.1.bjorkman@nacka.se

Exploateringsenheten Nacka

Sidan uppdaterades: