Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

Fototävling som en del av Nackas 50-års firande

Nackabornas fototävling startar nu på Nacka kommuns Facebook sida. Hur du går tillväga för att delta kan du läsa om här nedan. Vi ser fram emot att få in ditt bidrag!

I samband med Nackabornas sportlov, och som en del av Nackas 50-års firande, öppnar vi upp en fototävling där du som Nackabo är varmt välkommen att delta!

Denna första fototävling har temat - Nacka i mitt hjärta❤️

Så här enkelt går det till:
1) Ta en bild av en plats i Nacka som är speciell för just dig. Det kan vara en plats som ger dig glädje, inspiration, sprider lugn eller som du bara tycker om.
2) Använd din mobil eller en kamera – du väljer!
3) Lägg upp/posta bilden i kommentarsfältet på Nacka kommuns Facebook, länk:
4) Du är nu med i tävlingen!
5) Tävlingen håller på till den 15 mars.
6) När tävlingen är avslutad väljer en jury en vinnare som presenteras på vår Facebook (förutsatt att medgivande finns).
7) Förutom äran får vinnaren också en blomma skickad hem till sig!

Observera att bilden inte får innehålla en eller flera personer som man kan identifiera, på grund av nya dataskyddsförordningen. Du ska själv ha tagit bilden. Bilden får inte heller verka stötande. Om bilden eller kommentarer strider mot våra gällande regler för Nacka kommuns Facebook sida, kommer bilden/kommentaren att tas bort enligt gällande rutiner. Dessa regler är:

1. Din bild och dina kommentarer ska röra det aktuella ämnet.

2. Håll god ton och visa hänsyn för andras åsikter.

3. Din bild och dina kommentarer får inte innehålla sekretessbelagda uppgifter, personangrepp, kränkande uttalanden, svordomar, rasistiska uttalanden eller annat som är stötande.

4. Spam och reklam tollereras inte och plockas bort.

5. Synpunkter på modereringen ska inte skrivas i kommentarsfälten. Sådana synpunkter kan i stället mailas till kommunikation@nacka.se

Varmt välkommen att delta!

Sidan uppdaterades: