Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

Novelltävling i samband med Nackas 50 års firande

Har du en författardröm eller ett viktigt budskap att berätta? Välkommen att delta i Nackas novelltävling och ta chansen att bli publicerad.

Novelltävlingen arrangeras som en del av jubileumsfirande av Forumbiblioteken i Nacka. Alla över 16 år kan delta och novellen ska utspela sig i Nacka eller på annat sätt knyta an till Nacka. Det kan vara en biografisk novell, en uppväxtskildring från Nacka eller en kärleks- eller skräcknovell. Det kan vara en verklig eller fiktiv skildring, bara fantasin sätter gränserna här. Tre vinnare har förutom fina vinster chansen att bli publicerade.

Vi vill med denna novelltävling uppmuntra till skrivandet och stärka berättarglädjen och stoltheten kring Nacka. Vi tror att många har en berättelse att nå ut med och nu kan alla (som är över 16 år) unga som äldre, nyinflyttade eller de som bott i Nacka länge, få en möjlighet att berätta sin historia med en koppling till Nacka, hälsar Lisa Muhr, biträdande bibliotekschef Forumbiblioteken Nacka.

Novelltävlingen pågår till den 1 december och avslutas högtidligt den 18:e december med prisutdelning i Nacka Forums bibliotek. Prisutdelare är författaren och journalisten Augustin Erba, uppvuxen i Fisksätra i Nacka. Erba kommer också att berätta om sitt eget skrivande och alla som är intresserade är varmt välkomna.

Läs mer och anmäl dig på Novelltävling - Forumbiblioteken i Nacka

Sidan uppdaterades: