Det finns viktig information

Varning för blufföretag. Det har kommit till vår kännedom att ett företag som påstår sig samarbeta med Nacka kommun ringer runt till Nackabor och erbjuder sig att göra ventilationskontroller och filma ledningar i villor. Vi vill understryka att kommunen inte har något sådant samarbete eller utför liknande arbete.

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Anna Maria Corazza Bildt berättar om EU

Anna Maria Corazza Bildt besökte Nacka gymnasium på Europadagen den 9:e maj för att tala om EU-samarbetet.

Europadagen firas den 9 maj till minne av Robert Schumans deklaration 1950 om att skapa ett enat Europa för att bevara freden efter andra världskriget och skapa välstånd.

I år fick Nacka Gymnasium besök av Anna Maria Corazza Bildt på Europadagen. Ett 90-tal elever fick förmånen att lyssna på hennes föredrag om EU-samarbetet. Särskilt betonade hon EU:s betydelse för fred. Dessutom fick vi veta mer om utmaningar som Brexit och det glömda kriget i Ukraina.