Vem ska få Nackas nya utmärkelse?

Vem tycker du ska uppmärksammas för att ha skapat tillgänglighet för alla i Nacka - med särskilt fokus på personer med funktionsnedsättning? Välkommen att nominera din kandidat till Nackas nya tillgänglighetsutmärkelse!

Priset består av äran och en prissumma på
5 000 kronor som delas ut av kommunfullmäktige den 11 december 2017.

Kriterier:

Tillgänglighetutmärkelsen tilldelas en person eller verksamhet som bidrar till förverkligandet av Nackas övergripande mål om att vara en plats för alla att utvecklas och kunna förverkliga sina drömmar och idéer. Detta genom att skapa tillgänglig fysisk miljö, information, eller service och bemötande för personer med funktionsnedsättning.

Vem kan nomineras?

Du kan nominera nackabor, föreningar, kommunala och privata verksamheter och företag verksamma i Nacka.

Hur går det till?

Gör din nominering genom att fylla i formuläret här. Eller skicka ett brev till Nacka kommun, 131 81 Nacka. Märk kuvertet med "Tillgänglighetsutmärkelsen"

Berätta kort vem du vill nominera och hur just din kandidat bidrar till att uppfylla kriteriet för tillgänglighetsutmärkelsen. Det är även tillåtet att nominera sig själv.

Välkommen med din nominering senast den 31 oktober!

Skriv in din gatuadress ovan så får du:

• Upptäcka spännande evenemang i ditt närområde.