Nacka sätter kurs mot 2020

Jobb, trygghet, framkomlighet, stadsbyggande och välfärd. Det är viktiga frågor för framtidens Nacka. Kommunfullmäktige har beslutat om Mål och budget för 2018-2020.

Skatten sänks med 10 öre samtidigt som det budgeteras ett resultat på 100 miljoner kronor.

- Det här är en budget full av framtidstro och optimism. Vi ser till att den starka tillväxten i Nacka kommer alla till del. Kommunen är skuldfri och vi har råd att både sänka skatten och satsa mer pengar på skolan och äldreomsorgen. Nacka ska vara en trygg kommun, därför graderar vi nu upp det brottsförebyggande arbetet, säger Mats Gerdau, ordförande i kommunstyrelsen.

Läs Mål och budget 2018 - 2020 här

Se filmen om Mål och budget 2018 - 2020 här

Skriv in din gatuadress ovan så får du:

• Upptäcka spännande evenemang i ditt närområde.