Nu inför vi digital anslagstavla

Enligt kommunallagen måste alla kommuner ha en officiell anslagstavla. På anslagstavlan meddelas när protokoll från kommunfullmäktige, kommunstyrelse och nämnd är justerade. Tidpunkten då protokollet sätts upp på anslagstavlan styr tiden för överklagande. Därför har anslagstavlan en viktig rättslig betydelse.

Anslagstavlan innehåller även kungörelser, tillkännagivanden och annan information som med stöd av lag eller annan författning ska meddelas på anslagstavlan.

Från och med 1 januari 2018 kommer Nacka kommuns officiella anslagstavla finnas på Nacka.se istället för i entrén till Nacka stadshus. I stadshusets reception finns datorer där du kan titta på anslagstavlan. Även på biblioteken finns offentliga datorer som du kan använda.
Kortadressen till Nacka kommuns officiella anslagstavla är www.nacka.se/anslagstavla

Ny kommunallag

Den nya kommunallagen (2017:725) säger att varje kommun ska ha en anslagstavla på sin webbplats. Den digitala anslagstavlan ersätter den fysiska kommunala anslagstavlan. Den nya kommunallagen träder i kraft vid årsskiftet 2017/2018.

Skriv in din gatuadress ovan så får du:

• Upptäcka spännande evenemang i ditt närområde.