Tillgänglighetsutmärkelse 2018

Känner du någon eller några som bidragit till bättre tillgänglighet i Nacka? Välkommen att nominera till Nackas tillgänglighetsutmärkelse senast den 4 november.

Priset består av äran och en prissumma på 5 000 kronor som delas ut av kommunfullmäktige den 17 december 2018.

Kriterier:

Tillgänglighetutmärkelsen tilldelas en person eller verksamhet som bidrar till förverkligandet av Nackas övergripande mål om att vara en plats för alla att utvecklas och kunna förverkliga sina drömmar och idéer. Detta genom att skapa tillgänglig fysisk miljö, information, eller service och bemötande för personer med funktionsnedsättning.

Vem kan nomineras?

Du kan nominera Nackabor, föreningar, kommunala och privata verksamheter och företag verksamma i Nacka.

Hur går det till?

Gör din nominering genom att fylla i formuläret här. Eller skicka ett brev till Nacka kommun, 131 81 Nacka. Märk kuvertet med "Tillgänglighetsutmärkelsen"

Berätta kort vem du vill nominera och hur just din kandidat bidrar till att uppfylla kriteriet för tillgänglighetsutmärkelsen. Det är även tillåtet att nominera sig själv.

Välkommen med din nominering senast den 4 november!