Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
November

Nu kan du ta del av mål och budget för 2023 - 2025

Under veckan fattade kommunfullmäktige beslut om Nacka kommuns mål och budget 2023. Fokusområden för året är bland annat ekonomiska satsningar på skolan och omsorgen, fortsatta stadsutvecklingen samt ökat fokus på miljö-, natur- och trygghetsfrågorna.

Här kan du ta del av mål och budget för 2023 - 2025

Det här är mål och budget

Mål och budget är Nacka kommuns främsta styrdokument. Det beskriver bland annat hur skattemedlen ska användas, vilka prioriteringar kommunen väljer att göra och vad Nackaborna kan förvänta sig av kommunen framöver. Här bestäms övergripande mål, skattesats, nivåer på checkar, taxor och avgifter samt hur resurser ska fördelas.

Sidan uppdaterades: