Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Kommun & politik

Rösta på Årets Nackabo 2023

Nu kan du rösta på någon av de 10 Nackabor som blivit nominerade till Årets Nackabo. Röstningen pågår mellan den 14 november till och med den 3 december 2023 . Årets Nackabo arrangeras i samarbete med Nacka kommun, Nacka Värmdö Posten och Nacka Forum.

De nominerade är:

Jonathan Stribrant

Talangfull artist som vann Funkisfestivalen i Nacka 2023 och fick äran att representera kommunen i den nationella tävlingen.

Eira Backman

Engagerad och inspirerande eldsjäl som bidrar till att göra Jarlabergsseniorernas trivselklubb till en viktig mötesplats för många.

Thomas Björk

Pålitlig och utvecklingsinriktad sportchef i legendariska Skuru IK Handboll, en del av kommunens DNA och identitet nationellt.

Rita Changa

Samordnare och tränare i succéföreningen “Twisters Cheer Elite” som är en av landets största inom cheerleading.

Hilde Schølberg

Initiativtagare till “Paralife”, i sportcafeet anställs endast ungdomar med fysisk eller psykisk funktionsvariation.

William Hallberg

Ung och driftig centerchef på “Indoor Golf” i Nacka Forum, en av Sveriges största simulatorgolfhallar som bidrar till sportens tillgänglighet.

Sara Wimmercranz

Investerare, influencer och modern entreprenör som bidrar till att sätta både SVTs “Draknästet” och Nacka kommun på kartan.

Anette Ahston

Inspirerande senior förebild, till vardags på mötesplatsen Älta Kulturknut och ordförande i den lokala SPF föreningen Svanen Älta.

Mokhliss Elkiraa (aka Fedel Surf)

Osannolik vardagshjälte som på eget initiativ börjat städa sjöbottnar och stränder runt om i hela vår vattenrika kommun.

Tilde Jansson

Ung och engagerad ordförande som med stort engagemang gjort “Nacka Värmdö Hundungdom” till en viktig och utvecklande mötesplats.

Rösta på din favorit

Röstningen är öppen 14 november till och med den 3 december.

Rösta på Årets Nackabo 2023

Sidan uppdaterades: