Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Riktlinjer vid annonsering

Varje rekrytering ska säkerställa att vi får rätt kompetens till kommunen. Samma principer ska gälla oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder eller sexuell läggning. Nacka kommuns inriktning är att alla anställningar med längre varaktighet än tre månader ska annonseras ut.

Attraktiv annons

Du som rekryterande chef skriver en annons för tjänsten med utgångspunkt av valda kompetenser och tjänstens innehåll. Det går bra att utgå från tidigare annons.

Det är viktigt att lyfta in det som utmärker enheten eller tjänsten för att skapa attraktiv annons som attraherar den målgrupp som vi vill nå ut till. Annonsen ska hålla hög kvalitet med samma tonalitet som övriga annonser, det är viktigt för vårt arbetsgivarvarumärke (I Varbi under fliken annons finns instruktioner och rubriker att följa). Vi uppmuntrar till att lyfta in delar av medarbetarpolicyn i annonsen, såsom beskrivningen av oss som arbetsgivare. För att säkerställa en hög kvalitet i annonsen tittar alltid din HR igenom annonsen innan publicering. HR publicerar sedan annonsen i de annonseringskanaler som ni kommit överens om.

Alla annonser syns på nacka.se, arbetsförmedlingen och på vår karriärsida på LinkedIn. Om du vill att annonsen ska finnas på andra annonseringskanaler så står du som chef för annonseringskostnaden.

Sidan uppdaterades: