Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Avtalet med resebyrån Big Travel har förlängts

Hos Big Travel beställer du resor, hotell och konferenser. Du kan använda Big Travels personliga service, men digitala beställningar är på frammarsch i resebranschen. Den 23 maj håller vi ett webbinarium i digitala resebeställningar via Big Travel.

Rabatter hos hotell- och konferensanläggningar i närområdet

Med målet att gynna lokala hotell- och konferensanläggningar i närområdet har inköpsenheten kommit överens med om rabatter vid hotell- och konferensbokningar för näraliggande anläggningar.

Nya coronarekommendationer – det här gäller

För att begränsa spridningen av covid-19 har regeringen och Folkhälsomyndigheten tagit beslut om nya rekommendationer och allmänna råd. Råden som började gälla den 8 december gäller både vaccinerade och ovaccinerade och handlar bland annat om att undvika trängsel och att hålla avstånd till andra i offentliga miljöer. Flera av råden påverkar oss som arbetsgivare och arbetstagare och det är viktigt att vi tillsammans tar ansvar för att minska den ökade smittspridningen i samhället.

Tillfälliga coronaregler upphör 1 oktober

Från och med 1 oktober upphör flera tillfälliga ersättningar som regeringen infört under pandemin.

Kommunikation och gemenskap i fokus för Årets chef i Nacka kommun

En gång om året delar Nacka kommun ut utmärkelsen Årets chef för att premiera chefer som gjort enastående insatser. Katarina Centerdal, verksamhetschef på Nackas seniorcenter Sjötäppan, är Årets chef 2020.

Visar 5 av 27 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: