Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

25-årsjubilarer uppvaktas torsdag 9 juni

Är du en av årets jubilarer? 25-årsjubilarerna kommer att uppvaktas med en minnesgåva. Alla som enligt Nacka kommuns personalregister hör till årets jubilarer ska ha fått ett meddelande om det, annars får du höra av dig.

För att komma ifråga ska man ha börjat sin anställning i Nacka kommun 1991 eller tidigare och i år ha arbetat sammanlagt 25 år. Anställningens omfattning ska ha uppgått till minst 40 procent av heltid för att få tillgodoräknas. Timlön inräknas ej i tjänstgöringstiden. Har du frågor kring din anställningstid kontakta Anna Soneborg telefon 08-718 78 51 alternativ mejla till anna.soneborg@nacka.se

Om du vet att du hör till ”25-åringarna” men ändå inte fått något meddelande, vänligen mejla ewa.wegnelius@nacka.se eller kontakta Ewa Wegnelius, kommunvägledare/besökskoordinator, på telefon 08-718 88 21.

Sidan uppdaterades: