Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Stadsdirektörens måndagsmöte 10 april

Tyst minut, info och stöd efter det misstänkta terrordådet, Samverkan Stockholmsregionen, kommunstyrelsens stadsutvecklingsutskott sammanträder, frukostmöte om hållbarhet, sexårskören och rädslan, påskharen har kommit till Nacka, 99 713 Nackabor och nästa trappmöte är den 24 april

Tyst minut

Nacka kommun deltog i måndags, kl.12.00, i en nationell tyst minut för att hedra offren i den misstänkta terrorattacken.

Info och stöd efter det misstänkta terrordådet

Myndigheter och andra aktörer med samhällsansvar i regionen arbetar nu intensivt, individuellt och tillsammans, för att samhällsfunktionerna ska återgå till normalläge. Det är viktigt att vi hjälps åt och stöttar varandra. Här finns mer info om krisstöd och andra viktiga länkar.

Samverkan Stockholmsregionen

Samverkan Stockholmsregionen är ett samhällsorgan som Länsstyrelsen har etablerat med andra aktörer i länet för att utveckla en effektiv samverkan när det gäller krishantering. Under en kris är det just Länsstyrelsen som samordnar mellan berörda kommuner, landsting och myndigheter, samt företag och organisationer, så att samhällets resurser utnyttjas på bästa sätt.

Kommunstyrelsens stadsutvecklingsutskott sammanträder

De flesta ärenden går vidare till kommunstyrelsen. Ett av ärendena som stannar är ett yttrande under samråd för Nya gatan, Elverkshuset. Läs mer om yttrandet här. Är du intresserad av att läsa om resten av ärendena så kan du hitta de här.

Frukostmöte om hållbarhet

Den 20 april kommer det hållas ett frukostmöte som har fokus på hållbarhet. Då kommer också utdelning av Nackas miljödiplom och diplom för cykelvänlig arbetsplats 2017 att äga rum. Anmälan sker till foretag@nacka.se senast 14 april.

Sexårskören och rädslan

Utbildningsradion (UR) har följt årets duktiga sexårskör på Kulturhuset Dieselverkstaden och gjort en dokumentär, kallad sexårskören och rädslan. Barnaministeriet sänder dokumentären den 15 april klockan 11.03 och sedan läggs den ut på URplay.se.

Påskharen har kommit till Nacka

Påskharen har fått reda på att vi blir 100 000 Nackabor under året och för att fira detta har haren placerat ut 100 stycken färgglada påskägg fyllda med godis runtom Nacka. I 24 av påskäggen ligger två stycken åtråvärda biljetter till Nacka musikklassers vårkonsert. Äggjakten pågår från onsdag 12 april till söndag 16 april. Läs mer om påskjakten här.

99 713 Nackabor

Just nu är vi 99 713 Nackabor! Vi kommer närmare 100 000 varje vecka och vi följer med spänning…

Nästa trappmöte är den 24 april

Stadsdirektörens måndagsmöte är inställt måndag den 17 april. Det beror på att måndagen är en röd dag. Trevlig Påskledighet!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Stadsdirektörens måndagsmöte - ett bra tillfälle att nå ut till många!

Tänk på att informera om vad som händer i din verksamhet! Det som är självklart för dig kan vara viktig information för andra. Varje måndag klockan 13 håller Lena Dahlstedt i ett kort möte där aktuella frågor i Nacka kommun presenteras. Platsen är matsalen Nacka stadshus och alla är välkomna. Vill du informera om något? Kontakta monica.danielsson@nacka.se som ansvarar för agendan.

Sidan uppdaterades: