Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Stadsdirektörens måndagsmöte 18 december

Information om vandalisering på Järlahöjden, ansök till utvecklingsakademin 2018, stort underhållsarbete av nätverket i december och januari, attestera fakturor för årsskiftet och nästa trappmöte 8 januari

Information om vandalisering på Järlahöjden

Under natten mellan lördagen och söndagen den 16–17 december skedde omfattande vandalisering på Järlahöjden. Bland annat skars det nyinvigda fotbollstältet på Nacka IP sönder. Sedan i söndags har kommunen haft personal på plats för att åtgärda skadorna för att verksamheten i fotbollstältet ska kunna återupptas så snart som möjligt. Läs mer här.

Ansök till utvecklingsakademin 2018

Utvecklingsakademin är till för såväl anställda i kommunen som anställda inom anordnare inom kundvalssystemen. Syftet är att du ska utveckla din förmåga att driva utvecklings- och förnyelsearbete, bland annat genom att utforska hur man skapar effektiva team och använder trend- och omvärldsanalyser. Sista anmälningsdag är fredag 19 januari 2018.

Stort underhållsarbete av nätverket i december och januari

Under jul och nyår inleds arbetet för att förbättra nätverksåtkomsten och även för att utöka kapaciteten. Alla som är anslutna till Nacka kommuns nät kommer att påverkas vid något tillfälle. För att minimera störningar läggs arbetet i anslutning till skollov och jul- och nyårsledigheter. Hitta mer information och tidsplan här.

Attestera fakturor för årsskiftet

Just nu ligger 4700 fakturor ute i systemet och cirkulerar – attestera gärna era fakturor innan årsskiftet. Det har blivit enklare i Business World att se vilken period som fakturorna tillhör. Uppe i högra hörnet när man loggar in finns en uppgiftslista som är uppdelad i månader.

Det finns också en app som man kan attestera i, använd gärna den! Servicecenter kan hjälpa till med nedladdning och installation.

Nästa trappmöte 8 januari

Stadsdirektörens måndagsmöte går på juluppehåll och återkommer nästa år. Lena Dahlstedt önskar god jul och gott nytt år!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Stadsdirektörens måndagsmöte - ett bra tillfälle att nå ut till många!

Tänk på att informera om vad som händer i din verksamhet! Det som är självklart för dig kan vara viktig information för andra. Varje måndag klockan 13 håller Lena Dahlstedt i ett kort möte där aktuella frågor i Nacka kommun presenteras. Platsen är matsalen Nacka stadshus och alla är välkomna. Vill du informera om något? Kontakta monica.danielsson@nacka.se som ansvarar för agendan.

Sidan uppdaterades: