Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Januari

Stadsdirektörens måndagsmöte 29 januari

Missfärgat vatten i området kring Järla skola, extra nämnd i arbets- och företagsnämnden, release av kvalitetsledningssystemet, dela ditt Nacka i Dieselverkstaden, Östersunds kulturcoach kommer till Nacka och Företagarträffen

Missfärgat vatten i området kring Järla skola

Delar av boende och verksamheter i området kring Järla skola fick i slutet av förra veckan missfärgat, brunaktigt vatten i sina kranar. Vattnet är inte farligt att dricka och den bruna färgen kommer ifrån rost som lossnat i vattenledningarna. Här kan du läsa mer.

Extra nämnd i arbets- och företagsnämnden

Under 2017 gjorde arbets- och företagsnämnden ett underskott och de har prognostiserat ett underskott för 2018. I måndags hade de en extrainsatt nämnd för att diskutera analys av underskott för 2017 och åtgärdsplan för 2018. Du kan läsa mer om det här.

Release av kvalitetsledningssystemet

Inom Sociala omsorgsprocessen har de skapat ett digitalt kvalitetsledningssystem som är ihopkopplat med mål och budgetmodulen i Stratsys. Under hösten har ledningsprocesser, huvudprocesser och stödprocesser kartlagts och är nu publicerade i Stratsys. Alla medarbetare har tillgång till Stratsys och kommer där enkelt åt sina processer med tillhörande stöddokumentation såsom riktlinjer, rutiner och mallar. Ledningssystemet förväntas bidra till ökad kvalitet för kunderna.

Dela ditt Nacka i Dieselverkstaden

31 januari – 18 februari har Dieselverkstaden utställningen "Dela ditt Nacka". Där kan du se Nackabornas egna retrofoton (från år 1960 – 1999) tillsammans med foton från Nackas lokalhistoriska arkiv. På Dieselverkstadens hemsida kan du hitta mer information om detta.

Östersunds kulturcoach kommer till Nacka

Karin är kulturcoach för Östersunds FK, fotbollslaget som blandar fotboll i Europa league med dansuppvisningar, författarträffar och nu senast en hip hop-show med samiska inslag. Den 1 februari klockan 18.00 kommer hon till Nacka stadshus och bjuder på en inspirerande föreläsning. Här kan du läsa mer och anmäla dig.

Företagarträffen

Den 21 februari är det dags för Nacka företagarträff. Det är ett mångårigt samarbete mellan Företagarna Nacka-Värdmö och Nacka kommun.

För oss i kommunen riktar sig Företagarträffen till chefer och de medarbetare inom näringslivet som har behov av det i sin tjänst. Om chef inte har möjlighet att delta ska denne utse sin ersättare.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Stadsdirektörens måndagsmöte - ett bra tillfälle att nå ut till många!

Tänk på att informera om vad som händer i din verksamhet! Det som är självklart för dig kan vara viktig information för andra. Varje måndag klockan 13 håller Lena Dahlstedt i ett kort möte där aktuella frågor i Nacka kommun presenteras. Platsen är matsalen Nacka stadshus och alla är välkomna. Vill du informera om något? Kontakta monica.danielsson@nacka.se som ansvarar för agendan.

Sidan uppdaterades: