Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Stadsdirektörens måndagsmöte 8 januari

Utvärdering av 2017, framtidsspaning 2018, digital anslagstavla, ny internrevisor och var med och skapa framtidens stad

Utvärdering av 2017

2017 blev ett av Nackas bästa år någonsin. Vi hade en stark och balanserad ekonomi, väldigt goda resultat i många av våra verksamheter och även bra resultat i medarbetarundersökningen. Vi hade många anledningar att fira: vi blev 100 000 invånare och den 16:e största kommunen, kom trea i Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimat och blev bästa stora skolkommunen. Stort beslut togs om kundval i kulturverksamheter, vi ordnade boende till alla nyanlända vi blev anvisade, invigde förlängningen av tvärbanan, fick fart på digitaliseringen och blev bättre på ärendehantering.

Några saker som vi behöver arbeta med är vårt NKI (Nöjd Kund Index) som minskar och att marknadsföra Nacka som plats samt Nacka stad. Vi hade även brister i upphandling av telefonisystemet och en del strul med nätverket.

Frågor som vi kan ställas oss inför 2018 är exempelvis ”Tar vi tillvara på allas kompetens på bästa sätt?”.

Framtidsspaning 2018

Många spännande projekt drar igång under 2018. Trafikverket sätter bland annat igång med bygget med nya Skurubron och vi kommer börja bygga vårt första kvarter i Nacka stad, Nya gatan. Den juridiska processen fortsätter om Bergs gård och vi kommer fortsätta att utveckla Vercity.

Digital anslagstavla

Från och med 1 januari finns Nacka kommuns officiella anslagstavla på Nacka.se istället för i entrén till Nacka stadshus. Du hittar anslagstavlan på www.nacka.se/anslagstavlan

Ny internrevisor

Åsa Berglund är vår nya internrevisor.

Var med och skapa framtidens stad

Nacka växer i snabb takt. Nu växlar vi upp tempot och behöver fler nytänkande medarbetare och modiga ledare som vill vara med och bygga en stad som berör. På www.nacka.se/karriar kan du hitta alla tjänster. Tipsa gärna!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Stadsdirektörens måndagsmöte - ett bra tillfälle att nå ut till många!

Tänk på att informera om vad som händer i din verksamhet! Det som är självklart för dig kan vara viktig information för andra. Varje måndag klockan 13 håller Lena Dahlstedt i ett kort möte där aktuella frågor i Nacka kommun presenteras. Platsen är matsalen Nacka stadshus och alla är välkomna. Vill du informera om något? Kontakta monica.danielsson@nacka.se som ansvarar för agendan.

Sidan uppdaterades: