Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
April

Stadsdirektörens måndagsmöte 16 april

Här presenteras några axplock från agendan: Årets chefer 2017 har utsetts och nu kan vi peppa varandra till motion med We+.

Årets chefer 2017 utsedda och hyllade vid årets chefsdag

Sex chefer belönades för utmärkt ledarskap vid årets chefsdag. Georgios Katsikiotis, chef för serviceenheten, utsågs till Årets chef. Stadsbyggnadsdirektör Gunilla Glantz blev Årets utvecklingschef. Oskar Sjögren, rektor för YBC, fick utmärkelsen Årets innovativa chef. Jarl Axelsson och Helen Bejmar, rektorer för Nacka gymnasium, fick utmärkelsen Årets uthållighetschefer. Årets pallplats gick till Anders Mebius, kultur- och fritidsdirektör.
Läs mer om Årets chef.

Peppa varandra till motion med We+

Måndag den 7 maj startar Inspiration till motion. Det är en aktivitet där vi med hjälp av appen We+ kan lägga upp foton, videor och kommentarer för att sporra varandra till motion. Alla typer av motion och alla pass är lika mycket värda, oavsett längd och intensitet.

Läs mer och anmäl dig här.

The Good Talents

Nacka och Stena Fastigheter har ett samarbete med the Good Talents för att lyfta unga talanger inom kommunen. Sex grupper tävlade med förslag på idéer för att förbättra platsen där man bor. Temana var miljö, integration, trygghet och säkerhet. Fem nyanlända ungdomar kammade hem priset och får därmed möjlighet att utveckla sitt förslag.
The Good Talents erbjuder utbildningsprogram och workshops i ledarskap och entreprenörskap för unga i utsatta områden. Läs mer här .

Tranås kommun besökte Nacka

Ledningsgruppen från Tranås kommun gjorde ett studiebesök i Nacka 20 april . På agendan stod stadsutveckling, konsten att skapa stad och Sverigeförhandling. Det blev även en guidad busstur genom delar av Nacka. Kvarnholmen, Nacka strand och Järla Sjö var några av platserna längs turen.

* * * * *

Stadsdirektörens måndagsmöte

− ett bra tillfälle att nå ut till många!

Tänk på att informera om vad som händer i din verksamhet! Det som är självklart för dig kan vara viktig information för andra. Varje måndag klockan 12.45 håller Lena Dahlstedt i ett kort möte där aktuella frågor i Nacka kommun presenteras. Platsen är matsalen Nacka stadshus och alla är välkomna.

Vill du informera om något?

Kontakta monica.danielsson@nacka.se som ansvarar för agendan.

Sidan uppdaterades: