Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
September

Organisera för tillväxt: drop-in torsdag 11/10

Hur kan vi växa utan att växa? Välkommen till ett öppet möte om projektet Organisera för tillväxt, torsdag 11 oktober, klockan 12-13, i Nackasalen. Kom och ställ frågor om utvecklingsarbetet, bidra och lämna medskick till projektet. Droppa förbi i fem minuter eller stanna en timme − ingen föranmälan behövs.

Nacka kommun ska växa med 50 procent fler medborgare fram till år 2030 – utan att kontorsorganisationen i stadshuset växer. Utifrån de många insikter vi fått från tidigare workshops och intervjuer vill vi nu testa några hypoteser vad som blir i viktigt i framtiden.

Har vi uppfattat det rätt? Har vi missat något? Har vi gjort rätt prioriteringar? Träffa oss i projektgruppen samt strategi- och förnyelsedirektör Klara Palmberg Broryd och personaldirektör Elisabeth Carle, som båda ingår i styrgruppen.

Följ med oss här på webben för att hålla er uppdaterade om utvecklingsarbetet och hur du kan vara med och bidra. Där kan du också ställa frågor och bidra med egna idéer. Gå till https://www.nacka.se/medarbetare/samarbeten-och-projekt/pagaende-samarbeten-och-projekt/organisera-for-tillvaxt/ och klicka på knappen ”Följ diskussionen”.

Sidan uppdaterades: