Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Oktober

Utbildning i informationssäkerhet för nyanställda

Tisdag 16:e oktober får du som anställts i Nacka kommun under året den första lektionen i informationssäkerhet i din e-post.

Utbildningen är framtagen för dig som är anställd i Nacka kommun. Syftet med den är att höja kompetensen inom informationssäkerhet hos alla medarbetare i kommunen.

Innehållet har delats upp i sju lektioner som skickas ut en gång i veckan. Varje lektion tar cirka 5 minuter att genomföra.

Det är enkelt att delta! Du klickar bara på länken du får i utskicket och du behöver ingen inloggning. Den går bra att ta del av både via mobilen, surfplattan eller datorn.

Du som redan gått utbildningen och vill repetera, kan närsomhelst ta del av den på www.nacka.se/informationssakerhet. Den ligger på undersidan "Utbildningar i informationssäkerhet".

Bakgrund

Under hösten 2017 och våren 2018 genomförde Nacka kommun en grundutbildning i informationssäkerhet för alla anställda. Utbildningen kommer även i framtiden löpande att skickas ut till alla nyanställda. Vi använder ett utbildningsverktyg från Junglemap som heter NanoLearning.

Följ länkarna du får i utskick via e-post, då får vi statistik över hur många som genomfört utbildningen.

Lämna gärna eventuella synpunkter på kursinnehållet och verktyget till servicecenter@nacka.se.

Sidan uppdaterades: