Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Februari

Minimässa den 14 februari för inspiration till hållbar och hälsosam livsstil

Den 14 februari i Nacka stadshus lägger vi fokus på att inspirera varandra till en hållbar och hälsosam livsstil utifrån vår medarbetarpolicy.

Välkommen till minimässan i matsalen i Nacka stadshus mellan kl. 10-13 för att inspireras av varandra på tema hälsa. Träffa bl.a. Corpus vår förening för motions-, idrotts-, kultur- och fritidsintresserade medarbetare, Wellnet – vår friskvårdsleverantör och varför inte passa på att anmäla dig till kören.

Löpande under förmiddagen erbjuds olika föreläsningar och aktiviteter i lokalen Jelgava

  • Kl. 10.00-10.20 Välkommen att prova på kontorsyoga med HR-specialist Jessica Frösell. Kom som du är, ombyte behövs ej.
  • Kl. 10.30-10.50 Har du hämtat ut ditt friskvårdsbidrag? Kom och träffa Malin Gustafsson på Wellnet – vår friskvårdsleverantör och få kännedom om plattformen och vilket utbud som finns att tillgå.
  • Kl. 11.00-11.30 Hållbar balans – kom och lyssna på Ulrica Cederström, vår organisationspsykolog som delar med sig av sina bästa tips kring att förebygga stress och att arbeta med effektiv tidsplanering.
  • Kl. 11.30-11.50 Inspireras av Katarina Södergren, chef på Nacka vatten och avfall som startat och drivit facebook gruppen ”Sockerfria november” under flera år. Nu startar hon ”Sockerfria februari/mars” för dig som vill vara med och minska ditt sockerintag.
  • Kl. 12.00-12.30 Kom på en informationsträff om Personalstödet som vi som medarbetare kan nyttja kostnadsfritt och anonymt 24 timmar om dygnet om vi behöver stöd och vägledning i såväl privata som arbetsrelaterade frågor. Ingrid Dilot från Falck Healthcare kommer och berättar om tjänsten.
  • Kl. 12.30-13.00 HLR och första hjälpen – vad gör jag om en kollega drabbas? Var finns hjärtstartare? Mohammad Manouchehr medarbetare på kundserviceenheten och utbildad i HLR och första hjälpen ger tips och berättar hur det fungerar i stadshuset.

Vill du själv dela med dig av idéer kring inspiration för hållbar livsstil, kom förbi minimässan och berätta eller hör av dig till Ulrica Cederström.

Välkommen att inspireras!

Sidan uppdaterades: