Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Live musik till trappmötet på måndag 17/6

Musikanias sommarjobbande musiker 16-18 besöker Nacka Stadshus för femte året med bandet "The Beat Goes On" med Thea Kullhammar, sång; Joel Svedberg, trummor; Jakob Svedberg, gitarrer; Dario Fantuzzi, bas och Kalle Wahlström, klaviatur.

Turnén är i samarbete mellan Janne Kullhammar/Musikania, Nacka kommun, Länsmusiken i Stockholm samt Youtube som följer bandet och gör en dokumentär om oss. Vi får genom Youtube en vecka i Benny Andersson studio på Skeppsholmen så detta års sommarjobb känns extra stort.

Sidan uppdaterades: