Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
April

Kom i form med kollegorna och We+ 2020!

Är du redo att låta dig inspireras och komma i form tillsammans med kollegorna? Den 4 till 31 maj kör vi igen! Alla kan vara med – på lika villkor, oavsett motionsnivå. Den här våren behöver vi kanske mer än någonsin tidigare bygga gemenskap och fokusera på det vi kan påverka och det som är positivt. Ta chansen!

På startdagen, den 4 maj, får du som anmält dig ett ”Så funkar det” email med en personlig inloggningslänk. Efter tre klick är du igång. Du hittar din grupp med cirka 10 kollegor från arbetsplatsen online och ni peppar varandra att motionera regelbundet. We+ är samtidigt ett socialt flöde av foton, videos och kommentarer. Stödet från gruppen gör att du kommer iväg de gånger då du annars kanske ”fastnat i soffan”.

Anmäl dig nu We+ motionstjänst


Under förra årets ”inspiration till motion med We+” motionerade vi Nackamedarbetare i genomsnitt 4 pass i veckan, 4,5 timmar per person. Det är långt över WHO’s rekommendationer för ett hälsosamt liv! Vi peppade varandra nästan 4500 gånger med likes, kommentarer, foton och videos.

Våra medarbetare vittnar om att We+ har lett till personliga hälsovinster och bidragit med stärkt gemenskap, positiva samtalsämnen och att vi lär känna nya sidor av oss själva och varandra. Förra året nådde vi cirka 250 medarbetare. I år är målet att vi ska engagera mellan 500-1000 medarbetare.

Ta chansen, låt oss genom motion och frisk luft öka vårt välmående och låt oss i dessa omvälvande tider finna gemenskap och positivitet tillsammans. Vi startar måndagen den 4 maj och peppar varandra till och med 31 maj!

Du anmäler dig och anger då vilket område du arbetar inom. We+ delar sedan automatiskt in oss i grupper inom varje område. På startdagen, den 4 maj, får du som anmält dig ett ”Så funkar det” email med en personlig inloggningslänk.

Efter några klick är du igång. I appen hittar du din grupp med cirka 10 kollegor inom ditt område och kan direkt komma igång med att peppa varandra att motionera regelbundet.

Tveka inte, anmäl dig här redan nu!

Läs mer om hur du kan komma i form med kollegorna.

Sidan uppdaterades: