Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Midsommarhälsning från Lena Dahlstedt

Hej!

Lena_Dahlstedt_02.jpgNu är vi redan mitt i midsommarveckan och har hela den här mycket speciella och utmanande våren bakom oss. Vi förbereder oss för olika scenarier när vi alla verksamheter drar igång efter sommaren och hoppas på ett mer normalt läge.

Det här blir min sista veckohälsning innan sommaruppehållet och jag vill återigen tacka alla fantastiska medarbetare och chefer för alldeles strålande insatser under våren. Vi är som allra bäst när vi samspelar och hjälps åt. Jag är otroligt stolt över vårt arbete!

Jag vill framföra mitt och kommunstyrelsens ordförande, Mats Gerdaus, varmaste tack till fantastiska medarbetare i form av ett presentkort om 500 kronor som du kan använda på något företag i Nacka. Läs mer här om hur det går till. Tänk på att presentkortet inte kan börja användas förrän den 1 juli.

I onsdags förra veckan startade vi testning av alla anställda, för att upptäcka antikroppar och pågående covid-19. Hittills har fler än 2 500 personer testats. Testningen är pågår fram till den 26 juni. Här kan du anmäla dig. Sveriges radio P4 Stockholm intervjuade Henrik Ahl, som har projektlett satsningen, i måndags morse. Lyssna gärna på intervjun här och läs mer om hur arbetet med att gå från politiskt beslut om testning till 500 tester om dagen på två veckor här.

I veckan ska vi inte bara fira midsommar. Jag tycker också att vi ska fira att Nacka kommun tog hem en fjärdeplats (av 290) i tidningen Fokus rating av ”bästa kommun att leva i”. Det är ett kvitto på att Nacka är en härlig plats och att vi sköter vårt kommunala uppdrag med den äran och gör vårt yttersta för att Nacka kommun ska vara bra varje dag.

Till dig som går på semester nu vill jag tipsa om vår inspirerande ”hemestersida” https://www.nacka.se/hemester. För att njuta av sommaräventyr behöver man inte resa långt, utan i Nacka har du solsemestern, friluftslivet och fiskelyckan nära!

Ha en riktigt fin midsommarhelg! Fira med förnuft, avstånd och nytvättade händer!

Och till er som går på semester – ha nu en riktigt skön och vilsam ledighet!

Lena Dahlstedt,
Stadsdirektör

Sidan uppdaterades: