Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Lena Dahlstedt går i pension

Nacka kommuns stadsdirektör Lena Dahlstedt går i pension nästa sommar. Det meddelades vid dagens informationsmöte i Nackas stadshus.– Det har varit härliga och intensiva år, att vara stadsdirektör i Nacka är nog det roligaste jobbet som finns, säger Lena Dahlstedt. Vår vision om öppenhet och mångfald, den grundläggande värderingen att vi tror på människor och vår ambition att vara bäst på att vara kommun, har verkligen passat mig som ledare och chef. Jag har fått stor möjlighet att driva utvecklingen mot våra höga mål och med fokus på de vi är till för. Mitt sista år kommer jag att ägna åt att stärka kommunens verksamheter så att vi står ännu stadigare framåt tillsammans.

– Jag vill rikta ett stort och varmt tack till Lena för att hon bidragit till att göra Nacka till en av de bästa platserna att bo och arbeta i, säger kommunstyrelsens ordförande Mats Gerdau (M). Hon har skapat en samlad kommunorganisation med stor framtidstro och glöd där alla drar åt samma håll, och det ger resultat. Hon har alltid satt Nacka främst, och jag är imponerad över hennes arbetskapacitet och leveranssäkerhet.

Lena Dahlstedt har arbetat i Nacka kommun sedan 2004. Under de första fem åren hade hon uppdraget som kultur- och utbildningsdirektör för att sedan gå över till rollen som biträdande stadsdirektör. Sedan juni 2011 har hon varit stadsdirektör för Nacka kommun.

Rekryteringen av en ny stadsdirektör har påbörjats.

Sidan uppdaterades: