Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Kicka igång 2021 med We+

Låt våren 2021 bli våren då du och dina kollegor tillsammans kommer i form, på lika villkor, oavsett motionsnivå. Den 16 februari till den 12 april kör vi We+ igen. Nytt för vårens omgång är att tävlingen enligt önskemål pågår i åtta veckor istället för fyra veckor som tidigare. Missa inte chansen att vara med!

Så här går det till

Du anmäler dig och anger vilket område du arbetar inom. We+ delar sedan automatiskt in deltagarna i grupper. Du har också möjlighet att antingen skapa ett lag med dem som du vill träna med, få plats i ett lag på din enhet eller delta individuellt. På startdagen den 16 februari får du ett mejl med en inloggningslänk. När du loggat in får du veta hur du ska komma vidare, bland annat hur du laddar ner We+ appen där du och din grupp kan peppa varandra att motionera regelbundet. Tveka inte att möta våren med en starkare kropp och en klarare knopp!

Här hittar du mer information om We+ (PDF-dokument, 850 kB)

Anmäl dig här till We+


Hur gick det i höstas?

Under höstens We+ motionerade deltagarna 4,6 pass per vecka och ökade därmed sin motionsnivå med 55 procent. 260 medarbetare anmälde sig och peppade varandra 26 751 gånger med likes, kommentarer, foton och videos. Nu är målet att 500 ska anmäla sig för att komma i form tillsammans!

Sidan uppdaterades: