Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Augusti

Kom och arbeta på projektytan i Västra flygeln, plan 1

Jobbar du med något som berör stadsutveckling i Sickla och Centrala Nacka? På projektytan i västra flygen på plan +1 finns gemensamma platser för att underlätta samarbetet i stadsutvecklingen. Välkommen att sitta här och arbeta eller ha möten!

På projektytan, VF +1 kan personer på olika enheter som jobbar med stadsutveckling i Sickla och centrala Nacka sitta tillsammans och träffas för att ha möten. Här finns vanliga arbetsplatser med skrivbord, men också ståbord för korta avstämningar och utrymmen med mindre och större bord där det är lätt att sitta och arbeta tillsammans eller ha spontana möten. Det är en lugn, men inte helt tyst miljö, utan här är det tillåtet att prata i telefon, föra samtal och diskutera med kollegan bredvid. Det finns även ett par tysta rum för telefonsamtal och enskilda möten.

Projektytan är till för alla oss som har beröringspunkter till stadsutvecklingen i Sickla och centrala Nacka, till exempel planarkitekter, projektledare, kommunikatörer, projektsamordnare med flera. För dig som vill undvika buller och sprängningar ligger det dessutom bra till, i Västra flygeln, som är längst från arbetet med Nya Gatan.

Sidan uppdaterades: