Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Tävla med Loke – vinn hälsosmoothies

Loke Thomasson är servicetekniker på kundserviceenheten. Han ansvarar även för stadshusets träningslokal och tränar där flera dagar i veckan.

- Vi har en jättebra träningslokal där det mesta som du behöver finns. Det är smidigt att gå ner dit och köra ett pass, jag utnyttjar ofta lunchen till det. Träningen får mig att må bra och känna mig stark både psykiskt och fysiskt. Sedan sover man ju mycket bättre också!

Träningslokalen är öppen för alla som jobbar i Nacka kommun. Om du inte arbetar i stadshuset är det bara att ta en sväng förbi Servicedisken och hämta ut en passerbricka. Loke berättar att det är fler och fler som använder lokalen.

- Senaste året har de som tränar här säkert ökat med 60 procent. Det kommer medarbetare både från stadshuset och från andra verksamheter och alla tränar utifrån sina förutsättningar. Ibland kan det till och med bli lite kö till maskinerna, då kan det knorras lite, men jag tycker bara att det är kul att det är fler som tränar här.

Loke använde sitt friskvårdsbidrag för första gången förra året

- Det har inte blivit av innan, vilket är lite dumt. Men förra året använde jag det för att betala en del av avgiften till gymmet där jag är medlem. Det var väldigt smidigt. Jag skickade bara in kvittot på avgiften till Wellnet, så hade jag pengarna på mitt konto efter ett par dagar. Jag ska definitivt använda friskvårdsbidraget i år också!

Vinn smoothies i stadshusets kafé

Upp till bevis! Ta med dina kollegor till träningslokalen och försök att få plats med så många som möjligt på en yogamatta. Ta ett foto och skicka till stadshusnytt@nacka.se. Om ni är flera som lyckas få plats med samma antal är det den som skickat in bilden först som vinner. Senast fredagen den 28 februari vill vi ha ert bidrag. Lycka till!

Sidan uppdaterades: