Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Viktig information gällande leveransdatum!

Gäller mest er som har fasta leveransdagar vid beställning av livsmedel! Men också ni som vill ha leveranser till en viss dag t ex för blommor och catering.

I det nya e-handelssystemet UBW så har man möjligheten att ändra leveransdatumet på radnivå. Därför är det extra viktigt för er som beställer livsmedel (och varor som ni vill att dem ska levereras till ett viss exakt datum) att tänka på att ändra leveransdatumet. Det man behöver göra i systemet då är att man 1. Välj Expressorder 2. väljer Leveransdatum 3. Tillämpa på alla (om man vill att alla artiklar ska ha det datumet) 4. checka att leveransdatumet har blivit ändrad! Se större bild här (Bild, 37 kB)

imageqp8r.png (Bild, 37 kB)

Gör man inte det utan bara ändrar på Leveransdatumet så kommer det att vara dagens datum och då avvisas ordern av leverantören. Då de inte kan leverera på samma dag!

Leveransdatum på enstaka rader

Om du har flera artiklar i ditt inköpsförslag och vill ha olika Leveransdatum på artikelraderna ska du använda funktionen Tillämpa på urval. Markera aktuell artikelrad med en bock, fyll i rätt Leveransdatum i fältet och klicka på knappen Tillämpa på urval.

Sidan uppdaterades: